Solanie AHA LINE kezelés

  Télen gyorsan kiszárad bőrünk, dehidratáltá válik, veszít víztartalmából, rugalmasságából. Hogy bőrünk újra szép, hidratált legyen, ebben segít a Solanie AHA LINE kezelés!

  A bőr felszíne a szélsőséges időjárási körülmények közepette könnyen kiszárad, elsősorban a homloktájékon tapasztalhatunk komolyabb tüneteket. A kezelés kíméletesen távolítja el a bőr legfelső, elhalt rétegét és kiváló nedvességmegkötő funkciója révén támogatja a felszabaduló arcbőr hidratáltságát is.

  A bőr felszínének rendszeres mechanikai, illetve kémiai peelingje nem csak annak átjárhatóságának fenntartása, hanem magának a bőr szerkezetének megújítása szempontjából is kiemelkedően fontos. A rendszeres hámlasztás ugyanis aktiválja a sejtképző folyamatokat ezáltal az új sejtek képződését a mélyebb rétegekben. A Solanie új AHA Peel termékei az alfa-hidroxi savak nyújtotta hámlasztás újkori képviselői. Nem csak az elhalt szarusejtektől képesek a bőrfelszínt megszabadítani, hanem a különféle pigmentált területeket is képesek halványítani, de ezen kívül csökken a pórusok mérete, a mitesszerek száma is. Így ideális 2 az 1-ben hámlasztó és bőrhalványító tulajdonságúak.

  A látványos eredmény eléréséhez ajánlott a kúraszerű kezelés (2-3 hetente), és az otthoni ápolás, melyhez a tökéletes termékek kiválasztásában kozmetikusunk szívesen segít.

  FONTOS: A kezelés csak ősztől – tavaszig végezhető, mikor már nincs erős napsugárzás és UV sugárzás, minimum 1-1,5 hétig nem ajánlott szolárium használata, mert bőrünk pigmentálódhat és sérülhet. Fényvédő használata kötelező minden kezelés után!

  Solani AHA kezelés ára: 6990,-

  5+1 alkalmas bérlet: 34950,-