Studex füllyukasztás

    Studex System 75

Füllyukasztás a Studex System 75 készülékével, mely gyakorlatilag hangmentes füllyukasztó rendszer, egy steril, eldobható kapszulával működik,  így gyerekek számára is ideális.  Ezzel a készülékkel a füllyukasztás alig észrevehető, mivel a fülön nagyon gyengéden hatol át. A rendszer mind higiénia, mind sterilitás szempontjából a maximumot nyújtja. A füllyukasztás még sosem volt ennyire egyszerű, könnyed és biztonságos.

 

Fülbevalókról:

A Studex vonzó formájú belőhető fülbevalók széles választékát kínálja a fülbelövő rendszereihez. Ezek a belőhető fülbevalók mind steril csomagolásúak. A belőhető fülbevalók különböző méretben választhatók. A csecsemők számára kínáljuk a speciális bébi sorozatot. Ehhez tartozik még egy aranyos ajándék ládikó, amely a gyermek első fülbevalóját rejti („My First Earring”).

 

Valamennyi Studex fülbevaló rendelkezik a következő előnyökkel:

  • Kiváló minőségű anyagok: 18 karátos (750) vagy 14 karátos (585), sárga- vagy fehér színarany (csak rendelésre), titán, illetve orvosi fém
  • Anti-allergén, nikkel-, ólom-, kadmium- és kobaltmentes
  • A fülbevalók és a záró kapcsok steril buborékcsomagolásban
  • A rögzítő biztosítja a fül szellőzését, ami felgyorsítja a gyógyulást.
  • Megfelelnek az EU nikkelrendeletének, valamint az amerikai FDA-irányelveknek (Amerikai Élelmiszer – és Gyógyszerhatóság).
  • Jó a fülnek és ráadásul azonnal „stílusos”,” divatos”.

Ár: a kiválasztott fülbevaló ára plusz 2500ft, ami tartalmazza az utókezelő folyadékot is.